Δράση ευαισθητοποίησης για τα κατοικίδια

Γη Δευτέρα 24-10-2022, στις 10:00 π.μ., και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική δράση «Αγαπάμε και προστατεύουμε τα ζώα» με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών/τριών και εκπαιδευτικών σε θέματα προστασίας και σωστής μεταχείρισης των ζώων.
Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου μας  κ. Δημητρόπουλος σε σχετικό μήνυμά του που απέστειλε για αυτή  τη δράση υπογραμμίζει ότι:
«Όσοι έχουμε βάλει ένα ζωάκι στην καθημερινότητα μας γνωρίζουμε πόσο θετική ενέργεια και χαρά μας δίνει. Πρέπει όμως παράλληλα να γνωρίζουμε μερικούς απλούς κανόνες και οδηγίες εκπαίδευσης ώστε η συμβίωση στο σπίτι και έξω στη πόλη, να είναι αρμονική για όλους. Πάνω απ’ όλα όμως να ξέρουμε ότι σεβόμαστε τα δικαιώματα των ζώων. Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης στα σχολεία της πόλης για να μπουν από μικρή ηλικία οι βάσεις σεβασμού και προστασίας των ζώων. Όλοι μαζί λοιπόν, με εθελοντές εκπαιδευτές μαθαίνουμε στα παιδιά να αγαπάνε τα ζώα, να αγαπάνε, μέσα από αυτά την ίδια τη ζωή.»
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου για την ενεργό συμμετοχή τους στη δράση και τις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις τους!
Ευχαριστούμε τον κ. Δημητρόπουλο για την πρωτοβουλία και την ευαισθητοποίησή του, τον εκπαιδευτή σκύλων κ. Βασίλη Μπορομπόκα για την ιδιαίτερα σημαντική παρουσίαση του στα παιδιά και στους/στις εκπαιδευτικούς καθώς και τον Δ/ντή, κ. Χασιώτη, και τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής για την φιλοξενία τους.
Αγαπάμε τα ζώα, προστατεύουμε τα ζώα!

Τα σχόλια είναι κλειστά