Εορτασμός 25ης Μαρτίου & Παρέλαση

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου έχουν ως ακολούθως:

Παρασκευή 22-03-2027:

  • Την εορτή της 25η Μαρτίου θα πραγματοποιήσει η ΣΤ΄τάξη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου στις 10:00. Προσκεκλημένοι είναι οι γονείς των μαθητών/τριών και όσοι μαθητές το επιθυμούν με τη συνοδεία των γονέων τους.  Θα παραβρίσκονται οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες για  την παράδοση της σημαίας.

Ώρα προσέλευσης: 9:45-10:00. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο μετά την εορτή με ευθύνη των γονέων τους.

Δευτέρα 25-03-2024

  • Δοξολογία: Η σημαιοφόρος, με την σημαία, τα ρούχα της παρέλασης και τα γάντια θα παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία  στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στις 9:45 όπου θα παραβρίσκεται και η υπεύθυνος  εκπαιδευτικός του σχολείου μας κα Μιχοπούλου Γλυκερία. Η προσέλευση και μεταφορά  της μαθήτριας στο Ηρώο θα γίνει με ευθύνη των γονέων της.
  • Κατάθεση Σεφάνου: Η κατάθεση στεφάνου θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγίου Λουκά στις 11:00. Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες/τριες θα προσέλθουν στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 10:45. Στο χώρο θα παραβρίσκεται η εκπαιδευτικός κα Μπριόλα  Άννα Μαρία.  Η προσέλευση και μεταφορά των μαθητών  στο χώρο της παρέλασης θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους.
  • Παρέλαση: Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητών/τριων των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου από την οδό Ζεφύρου μέχρι την οδό Χρυσανθέμων. Η προσέλευση θα γίνει επί της Λεωφόρου Ηρακλείου στο ύψος του Πολιτιστικού «Πολύκεντρο» στις 11:45. Οι συνοδοί θα είναι ο κος Δαμόπουλος Φώτιος και η κα Κώνστα Ελένη. Η αποχώρηση θα γίνει υποχρεωτικά στις παρόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου από την οδό Χρυσανθέμων και πάνω. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους.
  • Ενδυμασία μαθητών/τριών

Αγόρια: Μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα, μπλε γραβάτα, μαύρα παπούτσια.

Κορίτσια: Μπλε φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα, άσπρο καλτσόν, μπλε φουλάρι, άσπρη κορδέλα, μαύρα παπούτσια.

Σημαιοφόρος: ότι φοράνε οι υπόλοιπες μαθήτριες, τη ζώνη της σημαίας και άσπρα γάντια

Παραστάτες: ότι φοράνε οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες και άσπρα γάντια

Διμοιρίτες: φορούν τη στολή της παρέλασης και άσπρα γάντια

Ταμπελοφόρος: φορά τη στολή της παρέλασης και άσπρα γάντια

Τα σχόλια είναι κλειστά