Ψηφιακή έκθεση ¨Εικαστικών¨

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, παιδιά και επισκέπτες της ιστοσελίδας του σχολείου μας, καλωσορίσατε στο μάθημα των ¨Εικαστικών¨.  Στα βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να θαυμάσετε δείγμα των πρωτότυπων έργων τέχνης των παιδιών του σχολείου μας που δημιούργησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023 – 2024, με την εκπαιδευτικό των Εικαστικών κα Νεκταρία Ασμαργιανάκη.

 

Τα παιδιά αφού μελέτησαν έργα καλλιτεχνών, διάφορες τεχνοτροπίες, κινήματα, τέχνη άλλων λαών, παράδοσης, έργα Εφαρμοσμένων Τεχνών, Αρχιτεκτονικής κ.α. έφτιαξαν τις δικές τους εικόνες.  Στο ταξίδι αυτό της αισθητικής καλλιέργειας, τα παιδιά πειραματίστηκαν, αλληλοεπηρεάστηκαν, δούλεψαν ατομικά αλλά και ομαδικά, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά -πλην των συνηθισμένων- όπως, νερομπογιές, λαδοπαστέλ, καρμπόν, χρωματιστά χαρτιά/χαρτόνια, εφημερίδες κ.α.

 

Μεγάλος αριθμός αυτών των έργων όπως θα δείτε, εκτέθηκε στους διαδρόμους των του σχολείου, δημιουργώντας μια πανέμορφη, πολύχρωμη ατμόσφαιρα. Οι μαθητές θαύμαζαν τις εργασίες άλλων συμμαθητών τους και φωτογραφήθηκαν με χαρά.  Οι φωτογραφίες στο σύνολό τους τραβήχτηκαν από τον Σεπτέμβριο του 2023 έως και τον Μάιο του 2024.

 

Η διαδικτυακή έκθεση είναι προσβάσιμη στους συνδέσμους εδώ:

Τα σχόλια είναι κλειστά