Οδηγίες για την εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση

Μαθαίνουμε σπίτι

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι

  1. Είναι σημαντικό να μπαίνετε τακτικά στην ιστοσελίδα του σχολείου μας (14irakleiou.mysch.gr) για να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα δεδομένα της εκπαίδευσης των μαθητών/τριών.
  2. Η επικοινωνία των εκπαιδευτικών μαζί σας μπορεί να γίνεται από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (Π.Σ.Δ.) ή μέσω μηνυμάτων στις ψηφιακές τάξεις. Για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ακολουθείτε τον σύνδεσμο webmail.sch.gr
  3. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των μαθητών/τριών είναι το username (όνομα χρήστη) με την κατάληξη @sch.gr και ο κωδικός αυτός που λάβατε μετά την εγγραφή των μαθητών/τριών στο Π.Σ.Δ.
  4. Με το ίδιο όνομα χρήστη και κωδικό μπορείτε να εισέλθετε στην πλατφόρμα eclass για την ασύγχρονη εκπαίδευση ακολουθώντας το σύνδεσμο eclass.sch.gr.
  5. Καμία άλλη ενέργεια δεν απαιτείται από εσάς. Κατόπιν θα ενημερώνεστε για τις ηλεκτρονικές τάξεις από το webmail σας με αυτοματοποιημένη διαδικασία.
  6. Η εισαγωγή των μαθητών/τριών στις ψηφιακές τάξεις γίνεται από τους/τις εκπαιδευτικούς.
    Δεν χρειάζεται να στέλνετε αιτήματα για εγγραφή στα ηλεκτρονικά μαθήματα των εκπαιδευτικών.
  7. Για τη λειτουργία των μαθημάτων και το εκπαιδευτικό υλικό θα ενημερώνεστε από τους εκπαιδευτικούς όπως και για τη χρήση των ψηφιακών τάξεων στην πλατφόρμα Ε-class που θα λειτουργήσουν.
  8. Οι εγγραφές στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο συνεχίζονται μέχρι τις 6-4-2020.
  9. Το εκπαιδευτικό υλικό αφορά την εμπέδωση και επανάληψη της διδακτέας ύλης καθώς και τη διατήρηση της επαφής του σχολείου με τους/τις μαθητές/τριες.
  10. Για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως διδασκαλίας έχει δημιουργηθεί ομάδα υποστήριξης στο σχολείο που απαρτίζεται από τους παρακάτω:
    1. Τζίμα Κωνσταντίνο (Διευθυντή)
    2. Τσαγιάννη Νίκη (Εκπαιδευτικό Πληροφορικής)
    3. Στεργιώτου Γεωργία (Εκπαιδευτικό Β τάξης)
  11. Η χρήση των εργαλείων του Πανελλήνιου Σχολικού δικτύου, δηλαδή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των μαθητών/τριών και των ψηφιακών τάξεων στην πλατφόρμα Eclass γίνεται με ευθύνη και καθοδήγηση των γονέων.
  12. Πρέπει να ακολουθούνται οι κανόνες καλής χρήσης του διαδικτύου και σεβασμού των άλλων.
  13. Συνεχίζεται το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής τηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. στην ΕΡΤ2.
  14. Το τηλέφωνο επικοινωνίας του σχολείου είναι το 210-2753868
  15. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) του σχολείου είναι mail@14dim-n-irakl.att.sch.gr

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία!

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά