Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου & παρέλαση

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε ότι φέτος στην εορτή της 28ης Οκτωβρίου, το σχολείο μας έχει την τιμή να εκπροσωπεί τα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στην κατάθεση στεφάνου και ο γυμναστής μας κος Κοτρώτσιος Στέφανος έχει το γενικό πρόσταγμα στην παρέλαση.

Παρασκευή 27-10-2023:

  • Η εορτή της Δ΄ τάξης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Προσκεκλημένοι είναι οι γονείς των μαθητών/τριών και όσοι μαθητές το επιθυμούν με τη συνοδεία των γονέων τους. Θα παραβρίσκονται οι σημαιοφόροι και οι παραστάτες για  την παράδοση της σημαίας.

Ώρα προσέλευσης: 8:00- 8:15. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν από το σχολείο μετά την εορτή με ευθύνη των γονέων τους.

  • Κατάθεση στεφάνου: Η κατάθεση στεφάνου θα πραγματοποιηθεί στο μνημείο Ηρώων στην πλατεία Αγίου Λουκά στις 12:00. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στον χώρο το αργότερο μέχρι τις 11:45. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών  θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους.

Σάββατο 28-10-2023

  • Δοξολογία: Ο σημαιοφόρος, με την σημαία, τα ρούχα της παρέλασης και τα γάντια θα παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία  στον ιερό ναό της Αγίας Τριάδας στις 10:15 όπου θα παραβρίσκεται και ο υπεύθυνος  εκπαιδευτικός του σχολείου μας.
  • Παρέλαση: Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η παρέλαση των μαθητών/τριων των Δ΄, Ε΄, Στ΄ τάξεων. Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στη Λεωφόρο Ηρακλείου από την οδό Ζεφύρου μέχρι την οδό Χρυσανθέμων. Η προσέλευση θα γίνει επί της λεωφόρου Ηρακλείου στο ύψος του Πολιτιστικού «Πολύκεντρο» στις 10:30. Η αποχώρηση θα γίνει στην οδό Χελμού και Λεωφόρο Ηρακλείου. Η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών θα γίνει με ευθύνη των γονέων τους.
  • Ενδυμασία μαθητών/τριών

Αγόρια: Μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα, μπλε γραβάτα, μαύρα παπούτσια

Κορίτσια: Μπλε φούστα, άσπρο πουκάμισο, μπλε καζάκα, άσπρο καλτσόν, μπλε φουλάρι, άσπρη κορδέλα, μαύρα παπούτσια.

Σημαιοφόρος ότι φοράνε οι υπόλοιπες μαθήτριες, τη ζώνη της σημαίας και άσπρα γάντια

Παραστάτες: ότι φοράνε οι υπόλοιποι μαθητές/μαθήτριες και άσπρα γάντια

Διμοιρίτες: φορούν τη στολή της παρέλασης και άσπρα γάντια

Τα σχόλια είναι κλειστά